måndag 22 mars 2010

Shoppat till Tuvisen!

Idag när pappan i huset (lägenheten) kom hem så bar det av upp till Gränby, vi hade planer på att kika förbi 4H gården och berättade för Tuva att vi skulle titta på hästar och grisar så besvikelsen var ju stor när vi upptäckte att de bara har öppet till 16.00 på vardagar och det dessutom inte ens var minsta lilla höna ute.

"Hästa, gisa! Hästa, gisa!" ropade Tuvisen besviket.

Så vi åkte förbi Gränby C istället och lovade lilla bokmalen att hon skulle få gå på en bokaffär istället. Det var nästan lika bra det, och när vi kom in så verkade det som att hon befann sig i himelriket. Mycket, mycket bättre än en leksaksaffär.

Det blev enbart shoppat till Tuvisen och detta var vad vi åkte hem med:

  • Två par stövlar från Din Sko, det var 100:- rabatt om man köpte två par så det fick bli ett par fodrade gummistövlar och ett par vanliga. Tuva tog på sig en av de fodrade i strl 25 och en i strl 24 när vi höll på och prova och VÄGRADE ta av sig. Efter mycket övertalade och vi berättade att vi ju måste BETALA innan man får dem så gav hon med sig. Hon fick sitta på kassan och snabbt svira om till stövlarna i samma storlek som expediten plockat fram. Sen var det en mycket, mycket nöjd tjej som hoppade i alla vattenpölar på vägen hem.
  • Två böcker från LundeQ, Tuva haffade boken om Grodan och gick till kassan för att "Betala!". Hon vet minsann mycket väl hur man gör... Boken om Ella på pottan tyckte hennes pappa lät som en bra bok.
  • Cupcake tunikan kommer från Lindex och den har jag ju spanat in tidigare. Tuva tyckte också att den var mycket fin. Tänkte egentligen kika på fodradegalonbyxor men de var ju svindyra...

Sen hade vi även kunnat komma hem med en Hello Kitty-solhatt och en Hello-Kitty-bikini från h&m också om Tuva fått bestämma. Men vi tyckte att det var lite i tidigaste laget att köpa sånt. Tror ni Tuva snällt hängde tillbaka det då? Nej, vi fick jaga henne genom h&m och sen blev det ett dramaqueen-utbrott. Men jag kan förstå henne, hon blev ju helt lyrisk när hon kom in på hennes avdelning och det var "KITTY!" överallt. Ja, ÖVERALLT.

Tur som sjutton att hennes långsinthet är lika kort som stubinen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar