onsdag 19 mars 2008

Världens sötaste små tjej-bebis-strumpor

Jag kunde ju inte låta bli att beställa de här super söta strumporna, har ju trots allt spanat på dem en tid. Vi får väl hoppas att det blir en tjej nu bara, med tanke på de tjej-grejer jag köpt...

De kommer från babyshop.se, och kostar 199:- för 6 par. Snabbleverans var det, det låg ett litet paket utanför min dörr idag (hm... inte så smart brevbärare kanske! Hade jag inte vart hemma så hade det ju vart en ganska stor risk att någon hade tagit det...) och jag beställde dem i måndags kväll.

De är kanske lite stora för en nyfödds lilla fot (men det är ju bra, då kanske de passar lite längre), men de är ju helt sjukt söta! Kanske blir till att slå till på ytterligare ett sex-pack med något annat motiv lite längre fram. Men innan dess så vill jag nog se att det verkligen blir en liten tjej. Dumt att sitta med 12 par tjej-strumpor om det blir en kille liksom... Sen var jag på väg att skriva "vill ju inte riskera att han blir bög" på skoj, men sen kom jag på att det var nog bäst att låta bli... Kan nog hända att folk blir provocerande och vi kommer ju så klart att tycka om våran bebis oavsett.

Nej, nu blir det duschen, för klockan 20.00 är det Men in trees och efter det klockan 21.00 är det Top Model. Så ska jag hinna packa tills imorn också.

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar